Malay

Selamat datang ke Pusat Canberra
Terletak di tengah-tengah CBD Canberra, Canberra Centre adalah tarikan utama membeli-belah di bandar ini. Rumah untuk gedung membeli-belah David Jones, Myer, Target dan Big W, dua pasar raya dan koleksi kedai khusus yang mengagumkan termasuk kawasan kecantikan dan kesejahteraan yang khusus.

Dengan portfolio label fesyen yang luar biasa, restoran yang memenangi anugerah dan Premium Class Cinemas, Canberra Centre adalah destinasi membeli-belah yang muktamad. Buka tujuh hari.
Restoran dan Tempat Makan
Sama ada anda selepas sarapan pagi, makan tengahari, makan malam, kemudahan makan atau kopi dan merawat, Canberra Centre adalah destinasi makan utama. Dengan kafe dan restoran yang memenangi anugerah seperti RAKU, serta dua buah gelanggang makanan - ada sesuatu untuk semua orang.
Jenama Australia dan antarabangsa
Pusat Canberra menempatkan koleksi hebat jenama Australia dan antarabangsa termasuk Apple, Zara, H & M, MUJI, Nespresso, Hugo Boss, Makkah Maxima, Aesop, Raw Star, Jalan Negara, Swarovski Crystal, MJBale, sass & bide, Occitane, Cue dan Florsheim - untuk menamakan beberapa. Untuk produk dan cenderahati yang dibuat oleh Australia, lawati pilihan Australia dan Mineshaft.
Bagaimana untuk sampai ke Pusat Canberra
Pusat Canberra terletak di tengah-tengah bandar Canberra dan merangkumi enam blok bandar.
Alamat: 148 Bunda Street, Canberra City ACT 2608

Telefon

Australia Penerimaan: (02) 6247 5611
Pemanggil Antarabangsa: +61 2 6247 5611
Khidmat Pelanggan: (02) 6276 4222
Pejabat Tempat Letak Kereta: (02) 6248 7844
E-mel: [email protected]

Kereta


Pusat Canberra menyediakan lebih 5,000 ruang letak kereta, dengan teknologi bantuan elektronik taman untuk memudahkan pencarian taman. Akses kenderaan ke Pusat ini boleh didapati melalui Petrie Street, Cooyong Street dan Ainslie Avenue, dengan akses pejalan kaki dari City Walk dan Bunda Street.

Dari Sydney

Sekiranya anda melancong dari selatan Sydney di Northbourne Avenue, belok kiri di Cooyong Street dan ikuti tanda-tanda biru ke tempat letak kereta Canberra Center.

Plane

Untuk tetamu antarabangsanya dan luar negara, Canberra Centre terletak kira-kira 10 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Canberra (CBR). Dengan kereta, ikuti Morshead Drive dan terus ke Parkes Way mengambil jalan keluar Coranderrk St di bulatan yang besar, teruskan di jalan ini apabila bertukar menjadi Ballumbir Street, kemudian cari tanda letak kereta di Canberra Centre.

Ulang-alik Lapangan Terbang


Bas ulang-alik Lapangan Terbang Express juga menawarkan perkhidmatan lapangan terbang-bandar udara setiap hari semasa tempoh puncak. Lawati laman web Lapangan Terbang Canberra untuk harga jadual dan tiket.
Meja Perkhidmatan Pelanggan
Meja Khidmat Pelanggan Canberra Centre terletak di Level 1 berhampiran Jo Mercer. Di sini anda boleh mencari maklumat mengenai peruncit dan acara Canberra Center serta menyewa kerusi roda, skuter bermotor, membeli kad hadiah, kehilangan harta benda, dan sebarang pertanyaan umum dan pelancongan lain. Perkhidmatan Pelanggan Telefon di (02) 6276 4222 atau email kami di [email protected] untuk tempahan.
Direktori Pusat
Lihatlah lebih banyak kedai-kedai di Canberra Centre, dengan David Jones, Myer, Sasaran, Big W, Coles, Aldi, Dendy Cinemas - Canberra Centre menyampaikan koleksi fesyen antarabangsa dan tempatan, gaya kecantikan, gaya hidup dan pilihan bersantap. .
Stylist Fesyen Peribadi
Canberra Centre memberi anda perkhidmatan stylist peribadi untuk meningkatkan pengalaman percutian anda. Klik di sini untuk maklumat tempahan dan berikan percutian anda yang sentuhan bergaya.
Perkara yang boleh dilihat dan dilakukan di Canberra
Canberra adalah bandar yang indah untuk ditemui, dengan pelbagai aktiviti yang sesuai untuk semua peringkat umur. Dari tarikan-tarikan kebudayaan Australia yang paling mengasyikkan, keajaiban semulajadi yang menakjubkan, dan perkebunan anggur dan masakan yang memenangi anugerah dari seluruh dunia. Untuk maklumat mengenai perkara yang perlu dilakukan semasa lawatan anda ke Canberra, lihat www.visitcanberra.com.au

Cari ibu negara Australia dengan bantuan aplikasi mudah alih Visit Canberra. Cari peristiwa kalendar Canberra, mendedahkan salah satu tarikan pelancong yang terkemuka di Canberra, menempah penginapan atau cari perkhidmatan terdekat anda ... semua pada sentuhan butang.

Cukup cari Lawatan Canberra di App Store atau Google Play dari telefon pintar, tablet atau peranti mudah alih anda.
Pusat Maklumat Pelawat
Pusat Pelawat Canberra dan Wilayah terletak di Regatta Point, Barrine Drive, Parkes ACT 2600 dan dibuka tujuh hari seminggu. Kakitangan yang ramah boleh menjawab semua soalan percutian anda dan menunjukkan arah ke arah yang betul dengan peta dan maklumat mengenai semua tarikan dan perkara-perkara yang dapat dilihat dan dilakukan di Canberra, dan anda boleh menempah penginapan Canberra dan membeli tiket ke banyak acara, pameran, pameran Canberra dan tarikan.

Untuk salinan percuma Canberra Holiday Planner dan untuk bantuan dengan memilih dan menempah penginapan, hubungi 1300 554 114 atau kunjungi laman web mereka www.visitcanberra.com.au